Carrosserie- en speciaalbouw

Carrosserie- en speciaalbouw Griffioen VOF verzorgt sinds 1953 de bouw en het onderhoud van wagens, kiosken en aanhangers voor op uw evenement. Met meer dan een halve ervaring weet Griffioen precies wat er allemaal bij de bouw van een verkoopwagen of bedrijfswagen komt kijken. Onze aanpak wordt gekenmerkt door professionaliteit en zorgvuldigheid. Bovendien houden we altijd rekening met uw wensen. Zo worden kwaliteit en persoonlijkheid samengebundeld tot een succesvolle uitvoering.

Opvallende en functionele foodtrucks

Als u wilt verkopen, moet u natuurlijk wel opvallen. Daarom zorgt Griffioen voor sprekende ontwerpen die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Onze verkoopwagens worden gekenmerkt door felle kleuren waarbij in één oogopslag duidelijk is wat het verkoopproduct is. Bovendien is Griffioen gericht op functionaliteit. Zo zijn onze stadskiosken meestal niet groot en aangepast aan de omgeving. Een greep uit onze verkoopwagens:

Daarnaast staat Griffioen garant voor het nodige onderhoud. Zo wordt uw laadklep jaarlijks gekeurd met een zogenaamde LPK (Laadklep Periodieke Keuring). Wees verzekerd van aantrekkingskracht, functionaliteit en service met de wagenbouw van carrosseriebouw Griffioen VOF.

Unieke speciaalbouw: promotiewagens, foodtrucks en meer

Ook voor speciaalbouw moet u bij carrosseriebouw Griffioen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan containers, promotiewagens, trailers en campers. Hydraulische afzetcontainers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen we een container omtoveren tot een compleet ingerichte gebak- of oliebollenkraam met diverse functies. Zoekt u iets spectaculairders om de aandacht van uw klanten te trekken? Laat een unieke promotiewagen bouwen voor reclamedoeleinden. Ook trailers bouwt Griffioen om tot wonderlijke creaties waar uw klanten zich gegarandeerd in thuis voelen. Als laatste transformeren wij wagens om tot campers waarmee u eenvoudig op vakantie gaat. Laat u verrassen door de mogelijkheden en kom erachter dat niets te gek is voor carrosserie- en speciaalbouw Griffioen.

Professionele bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagens kennen ook geen geheimen voor carrosserie- en speciaalbouw Griffioen. Heeft u het idee dat de ruimte van uw bedrijfswagen niet optimaal wordt benut? Maak gebruik van de oplossingen die Griffioen aanreikt. Van universele tot op maat gemaakte oplossingen: met het advies van Griffioen werkt u sneller en efficiënter, waardoor u veel tijd en geld bespaart. De bedrijfswageninrichting van Griffioen is gericht op functionaliteit en professionaliteit. Neem meer spullen en mensen mee en wees verzekerd van een professionele uitstraling. Neem contact met ons op voor businrichting.

Informatie aanvragen