Carrosseriebouwer Nederland


Carrosseriebouwer Nederland Griffioen

Al sinds 1953 is Griffioen actief als carrosseriebouwer binnen Nederland. Met inmiddels meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw heeft Griffioen dan ook een zeer goede reputatie opgebouwd als gerenommeerd carrosseriebouwer in Nederland.

Griffioen: Dé carrosseriebouwer in Nederland

Ten tijde van onze oprichting in 1953 betekende carrosseriebouw hoofdzakelijk het opbouwen van vrachtwagens. Ook de cabine werd nog vaak door de carrosseriebouwer zelf gemaakt. In die tijd heeft Griffioen haar naam als toonaangevende carrosseriebouwer in Nederland gevestigd. Tegenwoordig ligt de nadruk meer op de bouw van kiosken en verkoopwagens. De naam Griffioen staat als carrosseriebouwer in Nederland al vele decennia garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

50 jaar ervaring

Een carrosseriebouwer met de reputatie en staat van dienst die Griffioen in ruim 50 jaar heeft opgebouwd zult u in Nederland niet vinden. Wilt u meer weten over de activiteiten van Griffioen of wilt u weten wat Griffioen voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op.