Carrosseriebouwer Nederland


Carrosseriebouwer Nederland Griffioen

Al sinds 1953 is Griffioen actief als carrosseriebouwer binnen Nederland. Met inmiddels meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw heeft Griffioen dan ook een zeer goede reputatie opgebouwd als gerenommeerd carrosseriebouwer in Nederland. Of het nou gaat om een foodtruck, kiosk of container: Griffioen haalt alles uit de kast om een functioneel en aantrekkelijk model te ontwerpen. Ook bij de uitvoer staat kwaliteit en professionaliteit voorop. Wees verzekerd van betrouwbare service en een zorgvuldige afwerking met de diensten van Griffioen.

Griffioen: dé carrosseriebouwer in Nederland

Ten tijde van onze oprichting in 1953 betekende carrosseriebouw hoofdzakelijk het opbouwen van vrachtwagens. Ook de cabine werd nog vaak door de carrosseriebouwer zelf gemaakt. In die tijd heeft Griffioen haar naam als toonaangevende carrosseriebouwer in Nederland gevestigd. Tegenwoordig ligt de nadruk meer op de bouw van kiosks en verkoopwagens. De naam Griffioen staat als carrosseriebouwer in Nederland al vele decennia garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Griffioen verzorgt onder andere de bouw van:

Foodtrucks & trailers

Foodtrucks zijn een waardevolle toevoeging aan ieder soort evenement. Op festivals en markten worden trucks ingezet om de gasten van de lekkerste maaltijden te voorzien. Vaak kennen foodtrucks & trailers een originele uitstraling die past bij de aankleding van het feest. Wilt u een foodtruck inrichten op een unieke manier? Griffioen verzorgt de bouw en restyling van foodtrucks die op geen enkel evenement zullen misstaan. Van frietwagens tot visstallen en van gebakkramen tot oliebollenkramen: niets is te gek. Bekijk de verschillende foodtrucks die door carrosseriebouwer Griffioen zijn vervaardigd en nu door heel Nederland rijden. 

50 jaar ervaring

Een carrosseriebouwer met de reputatie en staat van dienst die Griffioen in ruim 50 jaar heeft opgebouwd, zult u in Nederland niet vinden. Wilt u meer weten over de activiteiten van Griffioen of wilt u weten wat Griffioen voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op wanneer u een prangende vraag heeft. 

Informatie aanvragen