Kippengrillwagen

Een kippengrillwagen grilt heerlijk kippenvlees in een mobile keukenunit. Zulke foodtrucks worden steeds populairder. De afgelopen jaren zijn er steeds meer mobiele keukens bij gekomen in het straatbeeld. Dat is niet voor niets, want restaurants op wielen zijn te verplaatsen naar plekken waar veel potentiële klanten zijn en een foodtruck als bedrijfspand is makkelijk te onderhouden.

Kippengrillwagen te koop

Wij maken kippengrillwagens op maat. Deze kunt u vervolgens gebruiken als restaurant op wielen, of aanbieden aan derden, zodat klanten de kippengrillwagen huren kunnen bij uw bedrijf. Zo zijn er veel festivals die graag een kippengrill huren om de gasten te voorzien van lekker kippenvlees. In de foodtruck kunt u kip grillen en bijvoorbeeld de volgende gerechten verkopen:

  • Gegrilde hele kippen;
  • Sappige kippendijen;
  • Malse kippenpoten.

Gegrilde kip verkopen

Kip is het perfecte foodtruck voedsel. Als verkoper kunt u voordat u met de wagen op pad gaat eerst de kippen bereiden. De kruidenmixen kunnen gemaakt worden, om de kip daar vervolgens in te marineren. Wanneer deze klus geklaard is, kunt u de kip extra lang grillen aan het spit. Hoe langer deze gegrild wordt, hoe lekkerder. Omdat u van tevoren alle voorbereidingen al gedaan heeft, kunt u zich verder volledig richten op het verkopen van uw waren.

Kip en andere snacks

Gegrilde kip van een kip grill verkoopwagen is een terechte lekkernij. Verder is de kip heel goed te combineren met lekkere frietjes. Wij kunnen voor u ook een frietkar maken, en anders kunt u ergens een frietkar huren. Ook andere snacks zijn lekker bij gegrilde kip, u kunt naast de kippengrillwagen een snackkar huren of wij kunnen een kar voor u maken. Natuurlijk kunt u bij ons ook een wagen bestellen die naast kip nog andere snacks kan bereiden.

Foodtruck van Griffioen

Bij Griffioen v.o.f. hebben wij uw ideale kip grill wagen te koop! Bij ons kunt u namelijk precies aangeven aan welke eisen de wagen moet voldoen. Vervolgens zullen wij uw ideale foodtruck bouwen en af deze af is, heeft u de wagen waar u van droomde. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een kipgrillwagen van Griffioen v.o.f.!

Informatie aanvragen