Snackwagen Bouwen

Snackwagen-bouwen-Griffioen

Laat uw snackwagen bouwen door Griffioen Vof, waar we meer dan een halve eeuw ervaring hebben. We werken uit passie voor het vak aan klantgerichte oplossing, altijd met een goede service en grote mate van flexibiliteit.

Snackwagen of visstal bouwen

Laat door ons uw snackwagen bouwen, op basis van uw specifieke voorkeuren. Of we nu een visstal bouwen of aan de slag gaan met een snackwagen, we zorgen ervoor dat u er optimaal gebruik van kunt maken. Uiteraard zullen we hierbij adviezen aandragen op basis van onze ervaring en expertise, maar u neemt uiteindelijk de beslissing met het oog op de snackwagen waar u gebruik van wilt gaan maken. Als we een snackwagen bouwen zorgen we daarmee voor klantgerichte keuzes.

Speciale Carrosserieën

Wij kunnen uw snackwagen bouwen aan de hand van de gangbare indeling en afmetingen, maar u kunt bij ons daarnaast uitstekend terecht voor speciale carrosserieën. We zorgen er daarmee graag voor dat de wagen op een uitstekende manier aan uw voorkeuren zal voldoen. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen