Food Truck Bouwen

Een food truck bouwen is de ideale manier om uzelf tijdens een evenement of festival op de kaart te zetten. Laat uw huisstijl en persoonlijke voorkeuren terugkomen in het ontwerp. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen zodat we een foodtruck bouwen waar u tevreden mee bent. Of u nu een vintage foodtruck wilt laten bouwen waar u allerlei ambachtelijke lekkernijen serveert of u op zoek bent naar een moderne bbq truck waar u hamburgers en worstjes verkoopt: Griffioen denkt graag met u mee en helpt u aan de food truck van uw dromen!

 

Informatie aanvragen

 

Foodtruck Bouwen

 

Een foodtruck beginnen, zo gaat u te werk

Een foodtruck beginnen heeft vele voordelen. Zo heeft u de mogelijkheid uw creativiteit te laten zien in de gerechten die u maakt en trekt u tijdens festivals en evenementen veel nieuwe klanten aan. Bovendien is een food truck ook gewoon heel gezellig, omdat u onderdeel bent van de feestelijke sfeer op het festival. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw foodtruck een succes wordt? Een aantal tips:

  • breng de kosten in kaart: een foodtruck kopen hoeft gelukkig niet duur te zijn. Koop er eentje online, bijvoorbeeld via Marktplaats of ga uw vriendenkring rond;

  • laat uw food truck bouwen of ga zelf aan de slag. Een food truck zelf bouwen is zeker een optie als u een beetje handig bent. Een food truck laten bouwen kan echter veel stress schelen. Bovendien houdt Griffioen rekening met al uw wensen, zodat uw wagen helemaal aansluit bij uw verwachtingen;

  • regel een vergunning. Controleer van tevoren wat voor vergunning u precies nodig hebt en aan welke regels u zich moet houden. Dit verschilt namelijk per plek: in de binnenstad gelden weer andere regels dan op festivals;

  • doe aan marketing. Zorg ervoor dat mensen van het bestaan van uw food truck afweten! Zorg voor een hippe, goed werkende website en verbeter uw zichtbaarheid op sociale media. 

 

Food Truck Bouwen

 

Een food truck bouwen begint met een goed concept

U hebt een goedkope foodtruck te koop zien staan en bent direct tot aankoop overgegaan. Hoe nu verder? Een foodtruck laten bouwen door Griffioen gaat als volgt:

  • kennismakingsgesprek waarin we uw wensen bespreken;

  • het maken van een technisch ontwerp; 

  • food truck bouwen;

  • aflevering van uw persoonlijke food truck;

  • service in de vorm van onderhoud en reparatie.

De eerste stap is dus het bedenken van een goed concept. Wilt u een hippe pastabar maken met lichtgevende letters om de aandacht van uw klanten te trekken? Of gaat u toch liever voor een traditionele foodtruck zonder al te veel poespas, met hippe krijtborden waar u zelf uw gerechten op aankondigt? We denken graag met u mee, zodat we samen tot een persoonlijk en origineel ontwerp komen. 

Een Foodtruck Beginnen

Hoe we een maatwerk food truck bouwen

Een food truck laten bouwen doet u uiteraard niet zomaar: u wilt wel weten hoe we precies te werk gaan voordat u uw wagen bij ons achterlaat. Dat vertellen we u graag! Allereerst passen we de hoogte van de wagen aan door het dak te verhogen. Zo hebt u meer bewegingsvrijheid wanneer u uw gerechten aan het bereiden bent. Daarna wordt de bekende verkoopluifel bevestigd. Ook geven we uw truck een mooi kleurtje en verzorgen we de belettering. Daarna is de inrichting van uw food truck aan de beurt. We installeren een volledige keuken met voldoende werkbladen, zodat u snel en eenvoudig de lekkerste maaltijden in elkaar zet. Of u nu een frituur nodig hebt om patat of churro’s te maken of een uitgebreide grill voor heerlijke hamburgers en kipspiesjes: we zorgen ervoor dat de keuken aan al uw eisen voldoet. 

Bouw en onderhoud van uw foodtruck

Griffioen wil niet alleen een food truck bouwen waar u trots op bent, maar is u ook na de aflevering graag van dienst. Heeft u een botsing gehad of is er iets aan het interieur beschadigd? We nemen de schade op en verhelpen deze, zodat u binnen de kortste keren weer zorgeloos de lekkerste hapjes en gerechten verkoopt in uw persoonlijke foodtruck. Ook voeren we regelmatig onderhoud uit, zodat er geen storingen optreden en uw foodtruck goed blijft rijden. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Informatie aanvragen