Carrosseriebouwer

       

Carrosseriebouw-GriffioenWelkom bij carrosseriebouwer Griffioen v.o.f. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie, speciaal- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor:

Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door een flexibele opstelling van ons team staan wij garant voor klantgerichte oplossingen. Op deze site maakt u kennis met de mogelijkheden die wij kunnen bieden met betrekking tot het bouwen van carrosserieën.

Carrosseriebouwer Nederland

Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen v.o.f. heeft in de afgelopen jaren vele bijzonder opdrachten uitgevoerd voor opdrachtgevers uit heel Nederland. Zo is er voor een bibliotheek in de Zaanstreek een Biebbus gebouwd, deze trailer bestaat uit een oude zeecontainer die hydrolisch de hoogte in gaat. Deze speciale carrosseriebouw is uitstekend geschikt voor locatie waar weinig ruimte in de breedte is, maar waar de hoogte geen probleem oplevert.

Carrosserie laten bouwen

Heeft u interesse in de service en diensten van carrosseriebouwer Griffioen en wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

Informatie aanvragen