Verkoopwagen kopen

Verkoopwagen Griffioen

Wilt u een verkoopwagen kopen? Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen VOF bouwt sinds 1953 verschillende soorten carrosserieën en verkoopwagens. Sinds die tijd hebben wij onze services en diensten flink verbeterd en uitgebreid. Hierdoor kunnen wij voor u een ideale verkoopwagen bouwen. Door een wagen door ons te laten ontwerpen en inrichten weet u zeker dat uw verkoopwagen voldoet aan al uw eisen!

Een verkoopwagen kopen bij Griffioen VOF

Een verkoopwagen kopen gaat bij ons in goed overleg. Als u een idee heeft over de inrichting en uitstraling van uw verkoopwagen, dan spreken wij dit goed door. Elke wagen wordt in detail met u besproken alvorens wij gaan beginnen met het (op)bouwen. Een verkoopwagen bouwen doen we bij ons bedrijf te Zwanenburg, zo kunnen wij snel schakelen mochten er onverhoopt nog enige wensen van u komen om uw verkoopwagen helemaal naar wens te maken. Wij willen dat ieder voertuig die onze werkplaats verlaat van een zo hoog mogelijke kwaliteit is.

Verkoopwagen laten bouwen

Iedere verkoopwagen die wij afleveren heeft een eigen identiteit en is uniek in zijn soort. Dat is het voordeel van een verkoopwagen laten bouwen! Geen standaard wagen meer kopen die niet bij u past, maar een verkoopwagen ontwerpen en laten bouwen door Griffioen VOF. Wilt u meer informatie over het ontwerp en bouwproces? Neem dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen