Aanhanger onderhoud

Aanhanger onderhoud Griffioen

Bent u op zoek naar een partner die professioneel aanhanger onderhoud kan uitvoeren? Door onderhoud te laten plegen aan uw aanhanger kunt u vaak dure reparaties voorkomen, omdat u op tijd slijtage en schade opmerkt. De onderhoudskosten zijn vaak veel kleiner dan de kosten van een reparatie. Bespaar uzelf tijd en geld en laat ons het onderhoud uitvoeren! Voorkom onherstelbare schade door er op tijd bij te zijn. Griffioen VOF is een ervaren partner die u uitstekend van dienst kan zijn.

Aanhanger onderhoud laten uitvoeren

Of het u nu gaat om aanhanger onderhoud of een laadklep reparatie: wij hebben ruime ervaring met beide mogelijkheden. Voorkom onnodige storingen door regelmatig onderhoud aan uw laadklep te laten plegen. Volgens de ARBO-wet is het zelfs verplicht om uw laadklep jaarlijks te laten keuren. Daarom controleert Griffioen uw klep op een vast aantal punten, waarbij eventuele gebreken meteen worden verholpen. Meer dan een halve eeuw ervaring zorgt er samen met onze vakkennis en liefde voor het werk voor dat we ons zeer flexibel kunnen opstellen. U kunt rekenen op een uitstekende service en kwaliteit, twee elementen die we bij Griffioen VOF hoog in het vaandel hebben staan. Uw aanhanger onderhoud in Amsterdam en omstreken is dan ook in goede handen bij ons!

Onderhoud aan alle soorten aanhangers

Griffioen bouwt en levert onderhoud aan diverse soorten aanhangers:

Wat voor wagen u ook hebt: Griffioen zorgt ervoor dat uw aanhanger er na onderhoud weer uitziet als nieuw. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, waardoor beschadigingen kunnen ontstaan. Griffioen traceert de problemen en lost deze binnen no time op. Door de lange ervaring op het gebied van carrosseriebouw, is onze kennis omtrent verkoopwagens groot en divers. Daardoor is Griffioen ook in staat uitstekende service te leveren en al uw ongemakken uit de weg te ruimen.

Gebruikte wagens

Is aanhanger onderhoud niet meer rendabel na verloop van tijd? Bekijk dan ook de verkoop van gebruikte kiosken of vraag ons naar de andere wagens. Wellicht dat we u daar op een goede manier mee van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd naar de kosten van aanhanger onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen