Foodtrucks & trailers

Foodtrucks & trailers

Foodtrucks en trailers zijn op dit moment een hot item; je komt ze overal tegen op festivals en markten. Ook op bedrijfsfeesten wordt soms een foodtruck gehuurd. De charme van een truck ligt in de romantische en rustgevende uitstraling van de authentieke wagen. Nodig bezoekers uit om van uw heerlijke producten te genieten en maak direct reclame voor uw onderneming. Laat uw wagen ombouwen tot een hippe foodtruck of restyle uw oude oldtimer voor een aantrekkelijk voertuig waar bezoekers niet zomaar voorbij zullen lopen. Een foodtrailer is een eenvoudiger alternatief voor een foodtruck. Bouw een marktwagen of mobiele keuken om uw gasten van lekker eten te voorzien. Ga voor uw foodtrucks en trailers langs bij Griffioen.

Foodtruck laten bouwen en inrichten

Foodtrucks en trailers kennen geen standaard formaat. Daarom is Griffioen in staat om uw wagen helemaal te bouwen en in te richten naar uw persoonlijke wensen en eisen. Foodtruck zijn er in vele varianten, denk bijvoorbeeld aan:

  • oude legervoertuigen;
  • brandweerwagens;
  • bestelbussen;
  • aanhangers;
  • caravans.

In iedere wagen schuilt wel een foodtruck. Bouw een kleine caravan om tot een knusse marktwagen met verkoopklep. Of maak een aantrekkelijke food trailer inclusief ruimte en apparatuur om te koken en bakken.

Foodtrucks of trailers kopen

Wat is het verschil tussen foodtrucks en trailers? Een truck bestaat uit één unit, waardoor u gemakkelijk op verschillende locaties een stop maakt. Een foodtrailer moet altijd getrokken worden door een ander voertuig. Toch is een trailer wel goedkoper in vergelijking met een foodtruck. Trailers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en hebben vaak meer opslag dan trucks. Foodtrailers zijn uitermate geschikt wanneer u uw verkoopwagen voor geruime tijd op een bepaalde plek wilt parkeren. Foodtrucks en trailers zijn een echte eyecatcher op ieder evenement.

 

Meer informatie over het bouwen van een foodtruck

 

Foodtrucks

 

Foodtrucks

Restylen oldtimers

 

Foodtrailers

 

IJswagens