Carrosseriebouw

Carrosseriebouw

Carrosseriebouw richt zich op het koetswerk van een motorvoertuig. Griffioen is al geruime tijd expert op het gebied van carrosseriebouw en vervaardigt carrosserieën van aluminium, kunststof en staal. Laat uw carrosserie op maat maken, inclusief laadbak, containersysteem of hydraulische laadkraan. Griffioen integreert al uw wensen en eisen in het uiteindelijke ontwerp, zodat u tevreden bent met het resultaat. Carrosseriebouw bestaat bovendien niet alleen uit het monteren van de carrosserie op het chassis en het aanbrengen van voertuig installaties, maar ook het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden.

Carrosseriebouw met hydraulische functies

Griffioen is al sinds 1953 gespecialiseerd op het gebied van carrosseriebouw en is hierdoor in staat om complete carrosserieën te leveren, inclusief hydraulische functies. Denk bijvoorbeeld aan:

  • koelcarrosserieën;
  • laad- en loskranen;
  • containersystemen;
  • remsystemen;
  • open en gesloten carrosserieën.

Een koelcarrosserie zorgt ervoor dat uw goederen ook onderweg op de juiste temperatuur blijven. 

Open en gesloten carrosserieën

Open carrosserieën worden veelal gebruikt voor open vervoer, autotransport en machinetransport. In de carrosseriebouw bestaan veel mogelijkheden wat betreft hydraulische functies. Een hydraulische kraan maakt het transport met een open carrosserie een stuk gemakkelijker. Ook een laadklep behoort tot de mogelijkheden. Laat een gesloten carrosserie bouwen voor distributievervoer. Deze carrosserie is toepasbaar op kleine voertuigen, maar ook op vrachtwagens en opleggers. Maak samen met Griffioen een ontwerp en bespreek de mogelijkheden van de opbouw. Ga vervolgens na of u nog hydraulische functies toe wilt voegen. Carrosseriebouw Griffioen is betrokken vanaf de ontwerpfase tot aan de ontwikkeling van het uiteindelijke eindproduct. Ook voeren wij graag een LPK keuring uit en repareren we onderdelen die na verloop van tijd vervangen moeten worden.

Bekijk meer foto's.