Kiosken

Kiosken Griffioen

Kiosken vindt u bij Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen VOF. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor marktwagens, kiosken en bijzondere voertuigen. Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door een flexibele opstelling van ons team staan wij garant voor klantgerichte oplossingen. Op deze site maakt u kennis met de mogelijkheden die wij kunnen bieden met betrekking tot het bouwen van kiosken.

Kiosken en verkoopwagens

Griffioen begon ruim 60 jaar geleden met het bouwen van kleine achterstallen voor op markten in Amsterdam. Dit is uitgegroeid tot het bouwen van kiosken in alle soorten en maten. Wij bespreken graag uw wensen met u door, zodat we een kiosk op maat kunnen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een vishandel, bloemenstal of snackkiosk. Aangezien de kiosken op maat worden gemaakt, kunt u ervan verzekerd zijn dat overal aan wordt gedacht. Kies uit verschillende categorieën kiosken:

Kiosken XL zijn eigenlijk complete winkels die op een vooraf gemaakte fundatie geplaatst worden. Een themakiosk kan naar ieders wens worden aangepast, zodat deze helemaal bij uw feest of evenement past. Een stadskiosk is meestal niet zo groot en aangepast aan de omgeving. Of u nu op zoek bent naar een kleine kiosk waar uw gaste een snelle hap kunnen halen of naar een sfeervol winkeltje waar uw gasten langere tijd kunnen zitten: Griffioen neemt al uw wensen mee in de uitvoering om een kiosk te ontwerpen die bij u past. Naast het bouwen van kiosken kent Griffioen nog vele andere activiteiten en diensten. Tegenwoordig zijn foodtrucks helemaal hot. Ook deze kunnen wij geheel voor u naar wens inrichten. 

Kiosk laten bouwen

Heeft u interesse in kiosken van Griffioen en wilt u meer informatie over het bouwen van een kiosk? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Vraag informatie aan