Kiosken

Kiosken Griffioen

Welkom bij Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen v.o.f. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor:

  • marktwagens;
  • kiosken;
  • bijzondere voertuigen.

Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door een flexibele opstelling van ons team staan wij garant voor klantgerichte oplossingen. Op deze site maakt u kennis met de mogelijkheden die wij kunnen bieden met betrekking tot het bouwen van kiosken.

Kiosken en verkoopwagens

Griffioen begon ruim 60 jaar geleden met het bouwen van kleine achterstallen voor op markten in Amsterdam. Dit is uitgegroeid tot het bouwen van kiosken in alle soorten en maten. Wij bespreken graag uw wensen met u door zodat we een kiosk op maat kunnen realiseren. 

Naast het bouwen van kiosken kent Griffioen nog vele andere activiteiten en diensten. Zo richt Griffioen zich ook op het bouwen van foodtrucks. Tegenwoordig zijn foodtrucks helemaal hot. Ook deze kunnen wij geheel voor u naar wens inrichten.  

Kiosk laten bouwen

Heeft u interesse in kiosken van Griffioen en wilt u meer informatie over het bouwen van een kiosk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.