Mobiele Keuken

Een mobiele keuken of foodtruck is een verplaatsbare unit waar etenswaren verkocht worden. Dit kan alles zijn wat u maar wilt, foodtrucks komen in alle soorten en maten! En gelukkig voor u kunnen wij een professionele mobiele keuken bouwen die precies voldoet aan uw wensen.

Mobiele Keuken

Foodconcepten voor een mobiele keuken

Mobiele keukens zijn in opkomst. Steeds vaker ziet u in het straatbeeld deze restaurants op wielen, ze verkopen vaak de lekkerste gerechten en zijn ze van alle gemakken voorzien. De één verkoopt gefrituurde snacks, de ander juist alleen maar biologische hapjes en sapjes, en weer een ander verkoopt hele suikerbouwwerken. Een aantal voorbeelden van onze mobiele keukens die wij in het verleden al eens gemaakt hebben, zijn:

  • Een barbecue foodtruck;
  • Een ijscowagen;
  • Een mobiele bar keuken;
  • Een kipgrillwagen.

Mobiele keuken kopen

Wanneer u wilt beginnen met een foodtruck, is het belangrijk om een goed concept te bedenken. Misschien kunt u voordat u start met en eigen mobiele keuken eerst een aantal keer een mobiele keuken huren, om te kijken of het bij u past. Als u zeker weet dat u de plannen voor de foodtruck door wilt laten gaan en u een goed concept heeft bedacht, kunt u bij ons de mobiele keuken laten maken.

Een unieke foodtruck

Wanneer u een mobiele keuken nodig heeft en onze hulp inschakelt, zullen wij altijd beginnen met een oriënterend gesprek. Hierin kunnen wij kennis met u maken en vragen naar uw wensen voor de mobiele keuken. Daarnaast zullen wij u voorzien van ons professionele advies. Wanneer we het over de wensen eens zijn, kunnen wij beginnen met ontwerpen. De 3D-tekening zullen wij aan u presenteren en pas wanneer u het er helemaal mee eens bent, zullen wij beginnen met de bouw van de wagen. Wanneer deze af is, kunt u de mobiele keuken bij ons ophalen en mocht er iets stuk gaan, kunt u altijd bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.

Mobiele keuken van Griffioen

Bij Griffioen v.o.f. hebben wij uw ideale mobiele keuken te koop, namelijk eentje die wij volledig hebben ontworpen aan de hand van uw wensen! Wilt u informatie of advies over onze diensten? Neem contact op met Griffioen v.o.f. en ontdek je mogelijkheden van een gepersonaliseerde mobiele keuken.

Informatie aanvragen