Mobiele Keuken

Een mobiele keuken of foodtruck is een verplaatsbare unit waar etenswaren verkocht worden. Dit kan alles zijn wat u maar wilt, foodtrucks komen in alle soorten en maten! En gelukkig voor u kunnen wij een professionele mobiele keuken bouwen die precies voldoet aan uw wensen.

Mobiele Keuken

Foodconcepten voor een mobiele keuken

Mobiele keukens zijn in opkomst. Steeds vaker ziet u in het straatbeeld deze perfecte oplossing voor een restaurant op wielen, ze verkopen vaak de lekkerste gerechten en zijn ze van alle gemakken standaard voorzien. De één verkoopt gefrituurde snacks, de ander juist alleen maar biologische hapjes en sapjes, en weer een ander verkoopt hele suikerbouwwerken. Zo zijn er verschillende modellen beschikbaar voor het mobiele keukenblok, de ideale oplossing voor wanneer u behoefte heeft aan een groter aanrecht blok of juist meer ruimte voor de grill. Een aantal voorbeelden van onze mobiele keukens die wij in het verleden al eens gemaakt hebben, zijn:

  • Een barbecue foodtruck;
  • Een ijscowagen;
  • Een mobiele bar keuken;
  • Een kipgrillwagen.

Mobiele keuken kopen

Wanneer u wilt beginnen met een foodtruck, is het belangrijk om een goed concept te bedenken. Misschien kunt u voordat u start met een eigen mobiele keuken eerst een aantal keer een mobiele keuken huren, om te kijken of het bij u past. Als u zeker weet dat u de plannen voor de foodtruck door wilt laten gaan en u een goed concept heeft bedacht, kunt u bij ons de mobiele keuken laten maken.

Een unieke foodtruck

Wanneer u een mobiele keuken nodig heeft en onze hulp inschakelt, zullen wij altijd beginnen met een oriënterend gesprek. Hierin kunnen wij kennis met u maken en vragen naar uw wensen voor de mobiele keuken. Daarnaast zullen wij u voorzien van ons professionele advies. Wanneer we het over de wensen eens zijn, kunnen wij beginnen met ontwerpen. De 3D-tekening zullen wij aan u presenteren en pas wanneer u het er helemaal mee eens bent, zullen wij beginnen met de bouw van de wagen. Wanneer deze af is, kunt u de mobiele keuken bij ons ophalen en mocht er iets stuk gaan, kunt u altijd bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.

Mobiele keuken van Griffioen

Bij Griffioen v.o.f. kunt u een mobiele keuken huren of uw ideale mobiele keuken laten maken. Wij verzorgen met passie het volledige ontwerp aan de hand van uw wensen! Onze mobiele keukens worden ingericht met een mobiel keukenblok dat aansluit op uw behoeften met stromend koud water en alle andere gemakken die u voor ogen heeft. Wilt u informatie of advies over onze diensten? Neem contact op met Griffioen v.o.f. en ontdek je mogelijkheden van een gepersonaliseerde mobiele keuken.

Informatie aanvragen