Foodtruck inrichten

Foodtruck Griffioen

Wilt u een foodtruck inrichten op een manier die bij u past? Soms heeft u een flexibel restaurant nodig voor een bepaald evenement of wilt u op verschillende locaties eten kunnen verkopen. Het is dan wel belangrijk dat de foodtruck een ontwerp heeft dat bij u past. Griffioen VOF kan uw ideale foodtruck ontwerpen, zodat deze geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid! Een foodtruck inrichten zodat deze optimaal voor u werkt is geen probleem voor ons. Wij hebben al veel ervaring met een food truck bouwen.

Uw eigen foodtruck inrichten!

Wij, van Griffioen V.O.F., zijn gespecialiseerd in carrosserie- en speciaalbouw. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor een kiosk, verkoopwagen of food truck bouwen. Wij kunnen uw foodtruck inrichten en bouwen van topkwaliteit en vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring. Bent u geïnteresseerd? Bel 020 4975096 of e-mail naar info@griffioenvof.nl voor vrijblijvend advies.

Waarom een foodtruck kopen van Griffioen?

Wilt u bij ons een foodtruck kopen? Wij nemen dan enkele zaken voor onze eigen rekening. Deze zaken betreffen de Voertuig Keuring (APK), het bestickeren, spuiten, onderhoud, de carrosseriebouw, het inbouwen van diverse apparatuur en het eventueel inbouwen van een aggregaat. Bij ons kunt u dus heel voordelig een food truck laten bouwen! Een foodtruck inrichten is dus heel eenvoudig bij Griffioen VOF.

Een food truck bouwen doen we graag voor u!

Wij helpen u graag bij het bouwen van uw ideale food truck! Laat ons uw foodtruck inrichten en u trekt gegarandeerd een hoop klanten aan! Wilt u meer weten over wat Griffioen voor u kan betekenen betreft het een foodtruck bouwen? Neem gerust contact met ons op en samen zullen we uw wensen doorspreken voor de optimale foodtrailer.

Informatie aanvragen