Foodtruck inrichten

Foodtruck Griffioen

Wilt u een foodtruck inrichten op een manier die bij u past? Soms heeft u een flexibel restaurant nodig voor een bepaald evenement of wilt u op verschillende locaties eten kunnen verkopen. Het is dan wel belangrijk dat de foodtruck een ontwerp heeft dat bij u past. Griffioen VOF kan uw ideale foodtruck ontwerpen, zodat deze geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid! Een foodtruck inrichten zodat deze optimaal voor u werkt is geen probleem voor ons. Wij hebben al veel ervaring met een food truck bouwen.

Uw eigen foodtruck inrichten!

Wij, van Griffioen V.O.F., zijn gespecialiseerd in carrosserie- en speciaalbouw. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u op het juiste adres voor een kiosk, verkoopwagen of food truck bouwen. Wij kunnen uw foodtruck inrichten en bouwen van topkwaliteit en vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring. Bent u geïnteresseerd? Bel 020 4975096 of e-mail naar info@griffioenvof.nl voor vrijblijvend advies.

Waarom een foodtruck kopen van Griffioen?

Wilt u bij ons een foodtruck kopen? Wij kunnen een aantal zaken voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan de Voertuig Keuring (APK), het bestickeren, spuiten, onderhoud, de carrosseriebouw, het inbouwen van diverse apparatuur en het eventueel inbouwen van een aggregaat. Bij ons kunt u dus heel voordelig een food truck laten bouwen! Een foodtruck inrichten is dus heel eenvoudig bij Griffioen VOF.

Een food truck bouwen doen we graag voor u!

Wij helpen u graag bij het bouwen van uw ideale food truck! Laat ons uw foodtruck inrichten en u trekt gegarandeerd een hoop klanten aan! Wilt u meer weten over wat Griffioen voor u kan betekenen betreft het een foodtruck bouwen? Neem gerust contact met ons op en samen zullen we uw wensen doorspreken voor de optimale foodtrailer.

Informatie aanvragen