Ijskar

Ijskar Griffioen

Wilt u een ijskar kopen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet? Dan bent u bij Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen VOF aan het juiste adres. Wilt u een authentieke ijskar of bent u meer geïnteresseerd in een moderne ijscokar? Aan de hand van uw wensen bouwen wij uw kar of foodtruck geheel op maat. Een ijskar is een smaakvolle toevoeging aan ieder feest. Trakteer uw gasten op de heerlijkste ijsjes uit een traditioneel Italiaanse ijswagen. De Piaggio ventwagen laat zien tot wat voor unieke creaties Griffioen in staat is. Hebt u een ander ontwerp in gedachten? Laat weten wat uw wensen zijn en we houden er rekening mee bij de bouw van uw ijskar.  

 

IJskar bouwen op maat

Door onze jarenlange ervaring in de opbouw van carrosserieën weten wij precies wat de diverse mogelijkheden zijn bij de bouw van een ijskar. Wij kunnen de kar een eigen kleur en identiteit geven door te werken met herkenningselementen. Wilt u uw eigen belettering en logo op de zijkant van de kar? Ook dat kan Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen VOF voor u verzorgen. U hebt diverse mogelijkheden:

  • een ijswagen kopen. Wilt u graag een foodtruck kopen met een mooie verkoopluifel waarin u uw gasten de hele dag door van de lekkerste ijsjes voorziet? Griffioen regelt het graag voor u;

  • een mobiele ijskar kopen. Een ijskar is vaak wat kleiner van stuk en daardoor makkelijk verplaatsbaar;

  • een ijskraam kopen. Waar een ijscokar kopen u flexibel maakt tijdens uw evenement, geeft een ijskraam u vastigheid. Geef uw ijskraam een opvallend thema en trek op die manier veel gasten aan.

 

Diverse afwerkingen

Wij kunnen aan ieder detail van de ijskar werken. Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot de kleur, houtafwerking of de afwerking van de deksels, laat ons dit weten en wij verzorgen een bouwtekening op maat. Wilt u uw evenement graag uitbreiden met andere lekkernijen of leukigheidjes? Griffioen heeft niet alleen op maat gemaakte ijskarren te koop, maar ontwerpt en bouwt ook: 

  • haringstallen;

  • bloemenstallen;

  • snackkiosken;

  • smoothietrucks.

Wanneer wij een ijskar bouwen, doen we dat altijd volledig op basis van uw eigen wensen. Daarnaast geven we u graag advies over de mogelijkheden. Zo bent u altijd verzekerd van een functionele en persoonlijke uitwerking.

 

Authentieke of moderne ijscokar kopen

Een ijskar bouwen kan op vele verschillende manieren. Veel mensen kiezen voor een traditionele ijskar, compleet met authentieke gouden bel en gouden deksels. Kies voor een mooie rode of roze verkoopluifel om het geheel helemaal af te maken. Gaat u liever voor een wat moderner ontwerp? Ook dat is mogelijk. Ga voor een ijswagen met een opvallend en kleurrijk ontwerp of juist een simpel en elegant design. Laat uw huisstijl duidelijk naar voren komen, zodat uw klanten ook na het festival of evenement weten waar ze terecht kunnen voor het lekkerste ijs.

 

Makkelijk een goedkope ijskar kopen

Griffioen bouwt graag uw eigen wagen of kar om tot een ijskar die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarvoor is het uiteraard wel van belang dat u eerst een wagen aanlevert waar we mee kunnen werken. Gelukkig is een goedkope ijskar kopen niet moeilijk. Online vindt u vaak de beste deals: een ijskar kopen via Marktplaats is bijvoorbeeld een uitstekende optie. Of vraag eens aan familie en vrienden of zij misschien nog een ijskar te koop aanbieden. Een ijskar kopen tweedehands is vaak helemaal niet duur. U krijgt er bovendien iets prachtigs voor terug: nadat we uw wensen hebben doorgesproken, zorgen wij voor een wagen die niet alleen opvalt, maar ook iets van uw persoonlijkheid uitstraalt. Zo bent u verzekerd van allerlei nieuwe klanten die door het mooie design worden aangetrokken en maar al te graag wat van uw ambachtelijke ijs willen proeven. Een ijskar kopen is dus zeker een goede investering! 

 

Foodtrucks en trailers

Griffioen verzorgt de carrosseriebouw van diverse foodtrucks en kiosken. Van oliebollenkramen tot viszaken en van ijskarren tot smoothietrucks: Griffioen zorgt elke keer weer voor een unieke en opvallende uitstraling, zodat u herkenbaar bent voor voorbijgangers. Daarbij verwerken we altijd uw wensen in ons eindontwerp. Bij de uitvoering hanteert Griffioen een zorgvuldige, professionele aanpak. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Vraag informatie aan