Ijskar

Ijskar Griffioen

Wilt u een ijskar kopen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet? Dan bent u bij Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen VOF aan het juiste adres. Wilt u een authentieke ijskar of bent u meer geïnteresseerd in een moderne ijscokar? Aan de hand van uw wensen bouwen wij uw kar of foodtruck geheel op maat. Een ijskar is een smaakvolle toevoeging aan ieder feest. Trakteer uw gasten op de heerlijkste ijsjes uit een traditioneel Italiaanse ijswagen. De Piaggio ventwagen laat zien tot wat voor unieke creaties Griffioen in staat is. Heeft u een ander ontwerp in gedachten? Laat weten wat uw wensen zijn en we houden er rekening mee bij de bouw van uw ijskar.  

IJskar bouwen op maat

Door onze jarenlange ervaring in de opbouw van carrosserieën weten wij precies wat de diverse mogelijkheden zijn bij de bouw van een ijskar. Wij kunnen de kar een eigen kleur en identiteit geven door te werken met herkenningselementen. Wilt u uw eigen belettering en logo op de zijkant van de kar? Ook dat kan Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen VOF voor u verzorgen.

Diverse afwerkingen

Wij kunnen aan ieder detail van de ijskar werken. Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot de kleur, houtafwerking of de afwerking van de deksels, laat ons dit weten en wij verzorgen een bouwtekening op maat. Wij ontwerpen en bouwen onder andere:

  • haringstal;
  • ijskar;
  • bloemenstal;
  • snackkiosk.

Wanneer wij een ijskar bouwen, doen we dat altijd volledig op basis van uw eigen wensen. Daarnaast geven we u graag advies over de mogelijkheden. Zo bent u altijd verzekerd van een functionele en persoonlijke uitwerking.

Foodtrucks en trailers

Griffioen verzorgt de carrosseriebouw van diverse foodtrucks en kiosken. Van oliebollenkramen tot viszaken en van ijskarren tot smoothietrucks: Griffioen zorgt elke keer weer voor een unieke en opvallende uitstraling, zodat u herkenbaar bent voor voorbijgangers. Daarbij verwerken we altijd uw wensen in ons eindontwerp. Bij de uitvoering hanteert Griffioen een zorgvuldige, professionele aanpak. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Vraag informatie aan