Oliebollenkraam

Oliebollenkraam Griffioen

Een oliebollenkraam bouwen is geen enkel probleem voor Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen VOF. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw bent u bij Griffioen aan het juiste adres voor de bouw van oliebollenkramen, kiosken of andere bijzondere voertuigen. Een oliebollenkraam doet het altijd goed aan het einde van het jaar. Op een strategische plek, vlakbij het station bijvoorbeeld, lopen altijd wel mensen die snel een oliebol mee willen pikken. Dan is het echter wel zaak dat u opvalt. Grote letters en opvallende kleuren trekken voorbijgangers binnen de kortste keren naar uw kraam. Griffioen weet precies waar een goede oliebollenkraam aan moet voldoen. Laat de klus over aan een professional en wees verzekerd van een op maat gemaakte kiosk van kwaliteit.

Mogelijkheden bouw oliebollenkraam

Kwaliteit, duurzaamheid en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen u klantgerichte oplossingen bieden en denken dan ook graag met u mee bij het bouwen van een oliebollenkraam of een gebakkraam. Bekijk gerust ons portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Wij bespreken graag uw wensen met u door. Immers, wat is er leuker en persoonlijker dan een oliebollenkraam die geheel aansluit bij uw wensen? U vindt onze professionele aanpak terug in de bouw van:

  • kiosken;
  • oliebollenkramen;
  • foodtrucks;
  • aanhangers.

Bent u op zoek naar een sfeervolle oliebollenkraam die iets weerspiegelt van uw persoonlijkheid? Laat een unieke themakiosk bouwen, speciaal voor op uw festival of evenement. Uw wensen worden meegenomen bij de bouw van uw kraam. Kies bijvoorbeeld voor een inklapbaar dak of een beschutte plaats waar uw klanten kunnen staan wanneer het slecht weer is. Denk vooral out of the box, want alles is mogelijk bij Griffioen. Ook voor het onderhoud van uw oliebollenkraam bent u bij Griffioen op de juiste plek.

Oliebollenkraam laten bouwen

Weet u al precies hoe uw oliebollenkraam er uit moet komen te zien of wilt u liever eerst diverse opties bekijken? Wij helpen u graag bij de realisatie van uw eigen oliebollenkraam. Ons professionele team kan u goed adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

 

Informatie aanvragen