IJskar Kopen

Bent u van plan een ijskar te kopen voor een evenement of voor een nieuw bedrijfsplan? Dan zit u bij Griffioen V.O.F. goed! Al sinds 1953 zijn wij gespecialiseerd in carrosserie. Carrosserie is het creëren van een uniek uiterlijk voor diverse voertuigen, afgestemd op uw wensen. Wat u ook voor ogen heeft, bij ons staan uw ideeën altijd centraal. Niet alleen zorgen wij voor een prachtige mobiele unit met een hoge kwaliteitsgarantie, ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op met uw ideeën voor uw unieke ijskar of vraag informatie bij ons op over een traditionele ijskar kopen.

Ijswagen kopen

Foodtrucks, koelwagens, snackwagens en nog veel meer, bij Griffioen VOF ontwerpen en realiseren wij diverse mobiele units volledig naar wens. Wij verschillende soorten ijswagens te koop, geschikt voor diverse evenementen van festivals tot bedrijfsfeesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Ijskar;
  • Ijsfiets;
  • Uniek gestylde ijswagen.

Unieke ijskar laten maken?

U kunt bij ons dus ook terecht met een uniek idee voor uw ijswagen, wij maken namelijk verkoopwagens, bedrijfswagens en mobiele units op maat. Hoe verlopen onze speciaalbouw projecten? Als eerste gaan wij graag met u om de tafel zitten om uw wensen te inventariseren. Daarna creëren wij een technisch ontwerp in de vorm van een 3D tekening. Is dit ontwerp volledig naar wens, dan gaan wij aan de slag met de bouw van uw ijskar. Na de oplevering kunt u bij Griffioen altijd terecht voor reparatie en onderhoud van uw unieke ijskar.

Mobiele ijskar kopen bij Griffioen V.O.F.

Bij ons kunt u dus terecht voor unieke verkoopwagens, bedrijfswagens en andere mobiele units op maat. Wilt u een ijskar kopen, tweedehands of speciaal voor u ontworpen? Met uw wensen als uitgangspunt kunnen wij voor u zelf een ijskar maken. Door ons jarenlange vakmanschap is niets ons te gek! Wilt u meer weten over wat wij bij Griffioen V.O.F. voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een ijskar kopen.

Informatie aanvragen