Verkoopwagens

Verkoopwagens GriffioenCarrosserie- en Speciaalbouw Griffioen v.o.f. heeft meer dan een halve eeuw ervaring in het vervaardigen van verschillende soorten bijzondere voertuigen. In 1953 werd Griffioen v.o.f. opgericht door Griffioen sr. Vanaf het begin hebben wij ons gespecialiseerd in de carrosseriebouw en later ook de bouw van verkoopwagens.

Speciale verkoopwagens

Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen v.o.f. heeft voor verschillende bedrijven wagens op maat gemaakt. Voor een bekende spelcomputerfabrikant hebben wij uit een selectie van verschillende verkoopwagens een trailer gebouwd die gebruikt werd ter promotie voor een spel en de spelcomputer. Zo doet Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen v.o.f. meer dan alleen het bouwen van verkoopwagens. Bekijk eens onze speciale producten pagina voor meer informatie over onze speciale opdrachten.

Speciale wensen en eisen?

De verkoopwagens die wij bouwen zijn toepasselijk op zowel aanhangwagens als zelfrijdend materieel. Mocht u speciale wensen en eisen hebben met betrekking tot uw verkoopwagens, dan houden wij hier rekening mee bij de bouwtekeningen. Heeft u interesse in verkoopwagens van Griffioen en wilt u informatie hierover? Neem dan contact met ons op.