Koelwagen

Koelwagen-Griffioen

Door de ervaring die wij in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd en de kennis die al generaties lang wordt overgedragen weten wij exact wat wel mogelijk is en wat niet. Zo is dat niet anders dan wanneer u een koelwagen op maat wilt laten bouwen. Wat u ook koel wilt vervoeren met een op maat gemaakte wagen van Griffioen blijft uw waar altijd op de juiste temperatuur.

Strengere wetten en regels voor koelwagens

De eisen worden ieder jaar steeds hoger op het gebied hygiëne, voedselveiligheid en milieu. Ieder voertuig die onze werkplaats verlaat voldoet aan de strengste eisen en regels. Een koelwagen of foodtruck door ons gebouwd voldoet niet alleen nu aan de strengste eisen, maar ook in de nabije toekomst.

Wat u ook wilt vervoeren met uw koelwagen, wij van Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen v.o.f. zorgen ervoor dat uw waar op de juiste temperatuur blijft. Wij hebben jarenlange ervaring en passen deze kennis keer op keer toe op ieder voertuig die onze werkplaats verlaat.

Speciale wensen en eisen

Mocht u speciale wensen of eisen hebben voor de bouw van uw koelwagen dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.