Snackwagen

Snackwagen-Griffioen

Door onze jarenlange ervaring in de carrosserie- en speciaalbouw kunnen wij uw snackwagen volledig op maat maken. Onze kennis gaat terug tot 1953, geen opdracht is voor ons onmogelijk. Door onze jarenlange ervaring bouwen wij carrosserieën van topkwaliteit.

Diverse toepassingen

Wij kunnen voor u zowel de binnen- als de buitenkant van uw snackwagen volledig in uw huisstijl bouwen. Of u nou een casco wagen wilt of één die volledig is ingericht, wij houden te allen tijde rekening met uw wensen.

Zelfrijdende of aanhanger snackwagen

Wilt u een zelfrijdende of een aanhanger snackwagen, wij hebben ervaring in de vervaardiging van beide varianten. Er zijn voldoende voordelen te benoemen van een zelfrijdende wagen of van een aanhangwagen, wat uw wensen ook zijn wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze.

Inrichting van de snackwagen

De inrichting van uw snackwagen kan net het verschil maken in de uitstraling. Een net wat luxere inrichting kan ervoor zorgen dat uw snacks een betere uitstraling krijgen. Heeft u interesse in snackwagen van Griffioen en wilt u meer informatie? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op: 020 4975096. Wij helpen u graag verder.