Specials

Specials

De specials van Griffioen lopen uiteen van fraai aangeklede containers tot vrolijke campers en offroad voertuigen. Griffioen heeft jarenlange ervaring op het gebied van hydraulische containers en trailers. Een container komt in de vorm van een verkoopwagen goed van pas op een evenement of festival. Maak gebruik van een uitgebreid functiepakket om uw gasten uitstekend van dienst te zijn. Naast containers behoren ook promotiewagens en trailers tot de mogelijkheden. De specials van Griffioen staan garant voor kwaliteit en originaliteit.

Speciaalbouw promotiewagens

Promotiewagen specials moeten opvallen en tegelijkertijd aansluiten bij de omgeving. Vaak gaan promotiewagens op een ludieke manier in op het product of de dienst die de achterliggende ondernemingen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een wagen met een groot reclamebord in de vorm van een pizza of een grappig voertuig met een herkenbaar logo om een bepaald evenement aan te kondigen. Juist de subtiele reclame uitingen zetten voorbijgangers gegarandeerd aan het denken. Denk samen met Griffioen na over de mogelijkheden van promotie specials voor uw bedrijf.

Hydraulische containers op evenementen

Zet hydraulische containers in op evenementen als verkooppunt. Container specials kunnen worden gebruikt als:

  • gebakkraam of snackkraam;
  • mobiel kantoor;
  • marktwagen;
  • kaartverkoop.

Laat een container ombouwen tot een aantrekkelijke kiosk of marktkraam om geheel bij de sfeer van het evenement of festival aan te sluiten. Maak ook de afwerking compleet door een luifel, keuken, toonbank en/of neonverlichting toe te voegen. Hydraulische containers functioneren eenvoudig als promotionele specials op markten en beurzen. Ze zijn beschikbaar in diverse maten en uitvoeringen, waardoor er altijd wel iets voor u bijzit.

Camper specials laten bouwen

De specials van Griffioen richten zich ook op het ombouwen en herstellen van bijzondere wagens en offroadvoertuigen. Bouw uw oude wagen om tot een camper door deze te voorzien van een camperopbouw en daktent. Ga zorgeloos op pad in het buitenland zonder u zorgen te maken over een plek om te slapen. Ook als u een oldtimer hebt die nodig opgeknapt moet worden, is Griffioen u graag van dienst. Onze vakmensen nemen oude specials graag onder handen om ze in ere te herstellen.

Containers

Promotiewagens

Trailers

Campers & Off Road Voertuigen