Kiosken - Griffioen carrosseriebouwer van o.a. kiosks zoals een bloemenstal en andere verkoopunitsSpeciaal bouw - Griffioen bouwt en ontwerpt speciaal bouw verkoopwagens zoals o.a. een frietwagen, oliebollenkraam en een koelwagenAanhangwagens - Griffioen ontwerpt en bouwt diverse aanhangwagens.Carrosseriebouw – Griffioen carrosseriebouwer voor o.a. een snackwagen, gebakkraam en een ijskar

Kermiswagens

Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen heeft al meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie- en wagenbouw. Van snackwagen tot viswagen, u kan het zo gek niet bedenken, voor elke toepassing biedt Griffioen een oplossing. Naast het bouwen van een carrosserie voor uw koelwagen of kiosk kunt u bij Griffioen ook terecht voor de bouw van kermiswagens.

Kermiswagens op maat gemaakt

Kermiswagens gebouwd door Griffioen worden geleverd met een kwaliteitsgarantie. Maximale klanttevredenheid bereiken wij door klantgeoriënteerde verkoop en service. Door de jarenlange ervaring en vakbekwaamheid van onze medewerkers zijn wij in staat kermiswagens te bouwen die voldoen aan uw en onze hoge eisen van kwaliteit en duurzaamheid.

Meer info over kermiswagens

Voor meer informatie over de mogelijkheden die Griffioen biedt voor het bouwen van kermiswagens of een van de vele andere wagens op maat die wij bouwen verwijzen wij u graag naar onze website. U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte opvragen.  Wij staan garant voor klantgerichte service!